Industrial Design

Τα εργαλεία βιομηχανικού σχεδιασμού της Altair επιτρέπουν σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και ψηφιακούς καλλιτέχνες να δημιουργούν, να αξιολογούν και να οπτικοποιούν το όραμά τους πιο γρήγορα από ποτέ. Εστιάστε στις ιδέες αντί να σας εμποδίζουν οι ελλείψεις των εργαλείων λογισμικού και απελευθερώστε τη δημιουργικότητα με λογισμικό σχεδιασμού που επιτρέπει στον χρήστη να μοντελοποιεί ελεύθερα, να κάνει αλλαγές χωρίς κόπο και να αποδίδει όμορφα.

System Modeling

Τα εργαλεία ανάπτυξης βάσει μοντέλων της Altair (MBD) οδηγούν σε γρήγορη ανάπτυξη για πιο έξυπνα συνδεδεμένα συστήματα. Οι πελάτες της Altair προσομοιώνουν σύνθετα προϊόντα ως συστήματα συστημάτων σε ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξής σας, από τον αρχικό σχεδιασμό έως τη λεπτομερή σχεδίαση έως τη δοκιμή υλικού σε βρόχο (HIL). Εξερευνήστε περισσότερα συνδυάζοντας μηχανικά μοντέλα με ηλεκτρικά μοντέλα (σε 0D, 1D ή/και 3D) για να ενεργοποιήσετε την πολυεπιστημονική προσομοίωση και να αξιοποιήσετε την αυτόματη παραγωγή κώδικα για τα ενσωματωμένα συστήματα επόμενης γενιάς.

Structural Analysis

Με αποδεδειγμένη ακρίβεια κάθε φορά, η Altair προσφέρει κορυφαία στον κλάδο εργαλεία μηχανικής ανάλυσης και βελτιστοποίησης, από ιδέες σχεδίασης που βασίζονται σε προσομοίωση έως λεπτομερή εικονική επικύρωση προϊόντων και απλοποιημένες ροές εργασίας μοντελοποίησης έως κατασκευή προηγμένων μοντέλων υψηλής πιστότητας. Είτε μεγάλοι είτε μικροί, οι πελάτες μας εμπιστεύονται τη λήψη των αποφάσεων τους στην Altair, την πρωτοπόρο του σχεδιασμού με γνώμονα την προσομοίωση.

Optimization

Manufacturing

Η Altair προσφέρει ένα μοναδικό σύνολο εργαλείων προσομοίωσης για την αξιολόγηση της σκοπιμότητας του προϊόντος, τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας κατασκευής και την εκτέλεση εικονικών δοκιμών για πολλές παραδοσιακές, αφαιρετικές και προσθετικές διαδικασίες παραγωγής. Οι χρήστες μπορούν να επικυρώνουν σχέδια νωρίς στη διαδικασία κατασκευής χάρη στο ευέλικτο και οικονομικά προσιτό λογισμικό προσομοίωσης, καθώς και να χρησιμοποιούν τεχνολογία βελτιστοποίησης με συγκεκριμένους κατασκευαστικούς περιορισμούς για να σχεδιάζουν καλύτερα, πιο αποτελεσματικά προϊόντα.

Fluids & Thermal

Είτε είστε αναλυτής που εκτελεί μοντελοποίηση προηγμένης υπολογιστικής δυναμικής ρευστών (CFD) είτε μηχανικός σχεδιασμού που χρειάζεται γρήγορα να κατανοήσει τα υγρά ή θερμικά αποτελέσματα σε μια πρόταση σχεδιασμού, η Altair προσφέρει μια πλήρη σειρά εργαλείων για την υποστήριξη του έργου σας. Από τη λεπτομερή ανάλυση εξαρτημάτων έως την πλήρη απόδοση συστημάτων, η Altair παρέχει μια σειρά κλιμακωτών επιλυτών στο Altair CFD™, καθώς και ισχυρό λογισμικό προ-και μετα-επεξεργασίας για CFD.

Multiphysics

Η Altair παρέχει ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο λογισμικού με δυνατότητα πολλαπλής φυσικής για την προσομοίωση ενός ευρέος φάσματος φυσικών μοντέλων που αλληλεπιδρούν, όπως η αλληλεπίδραση δομής ρευστού (FSI), τα εύκαμπτα σώματα, η αεροακουστική και η θερμομηχανική προσομοίωση. Μαζί με τη διεπιστημονική βελτιστοποίηση της Altair και την κλιμακούμενη υπολογιστική υψηλών επιδόσεων (HPC) της Altair, μπορείτε να λύσετε προβλήματα μηχανικής του πραγματικού κόσμου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Electronic system design

Οι έξυπνες συνδεδεμένες συσκευές υπάρχουν παντού, στα σπίτια, στις μεταφορές και στην εργασία. Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού συστήματος (ESD) έχει μεγαλύτερη επιρροή σε σχεδόν κάθε τύπο προϊόντος που απαιτεί νέα εργαλεία προσομοίωσης για την επίτευξη στόχων ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών, μηχανικών, θερμικών και συνδεσιμότητας. Τα εργαλεία σχεδίασης που βασίζονται στην προσομοίωση της Altair επιτρέπουν στην ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών σας να συνεργάζεται σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος από την ιδέα έως την κατασκευή. Τα προϊόντα μας εξορθολογίζουν τη διαδικασία σας, εξαλείφουν τις επαναλήψεις σχεδιασμού και μειώνουν το χρόνο διάθεσης στην αγορά.

Structural Engineering

Η ευελιξία και η ενοποίηση δεδομένων αυξάνουν την παραγωγικότητα για κτιριακές και μη δομές. Οι λύσεις δομικής ανάλυσης και σχεδίασης AEC της Altair προσομοιώνουν τις αποκρίσεις σε άνεμο, χιόνι, νερό, σεισμικές εκρήξεις, νεκρά, ζωντανά και κινούμενα φορτία ή άλλες δυναμικές, μη γραμμικές συνθήκες φόρτωσης, ενώ διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του σχεδιασμού και τη συμμόρφωση με τον περιφερειακό κώδικα. Οι εκτεταμένοι σύνδεσμοι μεταφοράς δεδομένων διαχειρίζονται διαδοχικούς κύκλους εισαγωγής και εξαγωγής μεταξύ λύσεων ανάλυσης και σχεδίασης, συστημάτων μοντελοποίησης πληροφοριών κτιρίων (BIM) και/ή πλατφορμών CAD. Σχεδιάστε και βελτιστοποιήστε το σκυρόδεμα, τον χάλυβα και την ξυλεία σύμφωνα με τους περιφερειακούς κώδικες, δημιουργώντας έτοιμα αποτελέσματα για όλα τα δομικά στοιχεία ενός μοντέλου.