Δοκιμάστε το Altair® SimSolid® της Prosomoiono δωρεάν

Ακριβή αποτελέσματα ανάλυσης μέσα σε δευτερόλεπτα

Το λογισμικό SimSolid® της Altair® διαθέτοντας ένα ψηφιακό περιβάλλον δοκιμών, είναι μία τεχνολογική λύση ανάλυσης αντοχής που αναπτύχθηκε ειδικά για ταχέως εξελισσόμενες διαδικασίες σχεδιασμού. Πιο συγκεκριμένα επιτρέπει την ανάλυση εξαιρετικά σύνθετων συναρμολογημάτων CAD, παρέχοντας ακριβή αποτελέσματα μέσα σε πολύ λίγα λεπτά ή ακόμα δευτερόλεπτα.

DOWNLOAD SIMSOLID® FREE TRIAL
Βασικοί λόγοι ένταξης της τεχνολογίας SimSolid® στη σχεδιαστική σας διαδικασία:

Περισσότερες δυνατότητες: Η εξαιρετική ταχύτητα του SimSolid® σας επιτρέπει να εκτελείτε και να συγκρίνετε πολλές επιλογές σχεδίασης γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι οριακές συνθήκες εφαρμόζονται αυτόματα σε τυχόν ενημερώσεις σχετικά με τη γεωμετρία CAD.

Ταχύτερος σχεδιασμός: Το SimSolid® έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιείται στο στάδιο ανάπτυξης της αρχικής ιδέας. Με την εισαγωγή της προσομοίωσης νωρίς στη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος, μπορείτε να λάβετε με σιγουριά αποφάσεις σχεδιασμού χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την απόδοση και αποφεύγοντας παράλληλα χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες επανασχεδιασμού. Με το SimSolid®, η προετοιμασία του μοντέλου γίνεται μόλις σε λίγα λεπτά.

Μέγιστη δυνατή ακρίβεια: Το SimSolid® είναι απίστευτα ακριβές, σας επιτρέπει να προβλέπετε την απόδοση του προϊόντος και να αποκαλύπτετε τυχόν δαπανηρά ελαττώματα ή τομείς βελτίωσης νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού.

Ανάλυση απευθείας στο CAD σχέδιο: Με το SimSolid®, δεν χρειάζεται να απλοποιείτε τη γεωμετρία CAD για να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα, μπορείτε να εκτελείτε προσομοιώσεις απευθείας στην πλήρη γεωμετρία.

Χωρίς επένδυση σε Hardware: Το SimSolid® εκτελείται απευθείας στον σταθμό εργασίας σας CAD και δεν χρειάζεται να επενδύσετε επιπλέον σε ακριβό υλικό Hardware.

Ανάλυση σύνθετων και μεγάλω συναρμολογημάτων: Σχεδιασμένο να αναλύει πολύπλοκα μέρη και μεγάλα συναρμολογήματα που δεν είναι πρακτικά με την παραδοσιακή FEA μέθοδο, το SimSolid® υπερέχει αφού μπορεί να αντιμετωπίσει επιφάνειες με κενά επαφής και με συγκρούσεις γεωμετρίας.

Άμεσα αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά, έως και δευτερόλεπτα: Η ανάλυση με SimSolid® πραγματοποιείται πολύ γρήγορα, καθώς οι χρόνοι επίλυσης διαρκούν από μόλις λίγα δευτερόλεπτα έως λεπτά, σε έναν τυπικό υπολογιστή, επιτρέποντας τη σύγκριση μεταξύ πολλαπλών σεναρίων σχεδίασης άμεσα και με ακριβή αποτελέσματα.

Μη διστάσετε να κατεβάσετε το trial για να διαπιστώσετε άμεσα τα αποτελέσματα της λύσης Altair® SimSolid® της Prosomoiono.

DOWNLOAD SIMSOLID® FREE TRIAL

Share this post