Δοκιμάστε το Altair® Inspire® της Prosomoiono δωρεάν

Επιταχύνετε τη φάση σχεδιασμού με γνώμονα την προσομοίωση:

Το λογισμικό Inspire® της Altair® διαθέτει ένα βραβευμένο για την ευχρηστία του περιβάλλον, το οποίο επιτρέπει την τροποποιήση της γεωμετρίας αλλά και δυνατότητες προσομοίωσης αντοχής, βελτιστοποίησης και κινηματικής των προϊόντων σας.

DOWNLOAD INSPIRE® FREE TRIAL
Βασικοί λόγοι ένταξης της τεχνολογίας Inspire® στη σχεδιαστική σας διαδικασία:

Η ανάλυση αντοχής του Inspire, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα και την ακρίβεια του Altair® SimSolid® - όπως επικυρώνεται ανεξάρτητα από το NAFEMS - παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης μεγάλων συναρμολογημάτων και πολύπλοκων εξαρτημάτων χωρίς μεγάλες ανάγκες απλοποίησης της γεωμετρίας.

H βελτιστοποίηση τοπολογίας γίνεται μέσω της τεχνολογίας Altair® OptiStruct®, για τον παραγωγικό σχεδιασμό πρακτικής, βιώσιμης και κατασκευαστικής γεωμετρίας.

Η προσομοίωση δυναμικής κίνησης (κινηματική ανάλυση), συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής φορτίων, χρησιμοποιώντας την αξιόπιστη ανάλυση συστημάτων πολλαπλών σωμάτων της τεχνολογίας Altair® MotionSolve®.

Το Inspire δίνει τη δυνατότητα τόσο στους μελετητές προσομοίωσης όσο και τους σχεδιαστές να εκτελούν μελέτες what-if γρηγορότερα, ευκολότερα και πάνω απ' όλα νωρίτερα, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται ένα προϊόν για να βγει στην αγορά.

Δείτε μία σύντομη παρουσίαση του λογισμικού

Μη διστάσετε να κατεβάσετε το trial για να διαπιστώσετε άμεσα τα αποτελέσματα της λύσης Altair® Inspire® της Prosomoiono.

DOWNLOAD INSPIRE® FREE TRIAL

Share this post